Skip to content
Föregående
Nästa

Marklund mäkleri

Marklund Mäkleri – Lantliga lägen. Den nystartade mäklarfirman Marklund Mäkleri satsar på försäljning av fastigheter på landsbygden vilket är en marknad som förbisetts.

Ann-Helene som driver företaget ville ha en snygg och lättöverskådlig webbplats där hon kan visa upp sina objekt i lantliga lägen. Företagets vision är att vara bäst på att hitta rätt kunder till de som vill sälja eller hyra ut sin fastighet på landet om än det är till någon från grannbyn eller från en annan del av världen och det återspeglar hemsidan.

Vi producerade hemsidan i WordPress så att kunden kan administrera det dagliga arbetet själva och kopplade i hop det med mäklarsystemet, MSpecs, givetvis så är sidan responsiv, dvs den fungerar på alla mobila enheter som läsplatta och telefon.

Kund
Marklund Mäkleri/Henson PR
Tjänst
Webbdesign, PHP, Webbutveckling, CMS, WordPress
Hemsida
www.marklundmakleri.se

engage

Hej Skellefteåföretagare!

Vi vill träffa dig och gå på en lunchdejt. Vi gillar mat och prata om digitala saker.
Har du ett kommande projekt, kanske funderar på att byta till en digitalbyrå eller är nyfiken på det här med sökmotorer?
Eller så har du kanske funderingar kring design, flöden, strategier eller något annat som rör webb och digitala tjänster i ditt företag?

Låt oss äta lunch ihop!